Син відомої української артистки Софії Ротару похвалився модельним кадром молодої дочки Софії Євдокименко.

Відомо, що потомство народної артистки України Софії Ротару не витрачає своє життя даремно, продовжуючи сімейну справу. Її син Руслан став музичним продюсером і постійно катається з матір'ю по гастролях, а онуки поїхали за кордон, де і будують кар'єру.

Наприклад, внучка Софія Євдокименко з головою поринула в модельний бізнес. На даний момент дівчина живе в Нью-Йорку, де активно розвиває свою модельну кар'єру-знімається для обкладинок глянцевих журналів, рекламних кампаній і бере участь в показах мод.

Оскільки через пандемію коронавірусу у Софії зменшилася кількість роботи, вона все частіше стала радувати фанатів свіжими знімками в соцмережах. На цей раз не тільки Євдокименко, а й її батько, опублікували чорно-біле фото, на якому дівчина постала в класичному чорному костюмі.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знімок на вигляд здається раритетним через обстановку навколо, обробки і її вбрання. Стиль Софії нагадував моду минулого століття, що також позначилося на її віці. Як відзначили фанати в коментарях, в такому одязі Євдокименко виглядає старше своїх років:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Соня Євдокименко похвалилася перед фанатами новим похмурим знімком.

Як повідомляв портал Знай.иа, Соня Євдокименко показала шанувальникам серію загадкових знімків.

Також Знай.иа писав, що внучка-красуня Софії Ротару не встояла перед чарами білявого красеня.