Бойфренд Брітні Спірс Сем Асгарі образив батька виконавиці через вторгнення в особисте життя.

Відповідне фото іранська модель опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що вже деякий час американська поп-діва Брітні Спірс крутить роман з 27-річним Семом Асгарі. У недавньому інтерв'ю молодий чоловік зізнався, що з нетерпінням чекаємо моменту, коли у них зі співачкою стане все серйозно і пообіцяв підтримувати її у всьому.

Однак, нещодавно на його сторінці в Instagram в розділі історій з'явився цікавий текст: модель висловився про батька Брітні, причому не в самому доброзичливому тоні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Тепер людям важливо зрозуміти, що я не поважаю тих, хто намагається контролювати наші відносини і постійно робить перешкоди на нашому шляху. На мою думку, Джеймі - повний мудак. Я не буду вдаватися в подробиці, тому що я завжди поважав наше приватне життя, але в той же час я приїхав в цю країну не для того, щоб не мати можливості висловлювати свою думку і свободу", - написав Асгарі.

Повідомлення Сема Асгарі в Instagram / скріншот
Повідомлення Сема Асгарі в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що 39-річна Брітні Спірс перенеслася з 2020 в нульові і записала трек з Backstreet Boys.

Як повідомляв портал Знай.иа, Брітні Спірс-39: молодий бойфренд на честь свята розпустив руки, буде боляче.

Також Знай.иа писав, що всесвітньо відома співачка Брітні Спірс з батька якої зняли кримінальну відповідальність за побиття онука, змусила шанувальників хвилюватися за себе.