У 95-тій окремій десантно-штурмовій бригаді Збройних Сил України вшановують пам'ять загиблих побратимів. Сьогодні, 10 лютого, шості роковини від дня загибелі п'яти мужніх захисників.

Про них згадують на сторінці 95-тої окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України у соціальній мережі Фейсбук.

У цей день шість років тому ворог на сході України забрав життя старшини Порозінського Сергія Вікторовича, солдата Рудніцького Івана Володимировича, солдата Саєнко Олександра Віталійовича, солдата Ущапівського Андрія Миколайовича та сержанта Назарчука Микола Олександровича.

Назарчук Микола, facebook.com/95BRIGADE
Назарчук Микола, facebook.com/95BRIGADE

Олександр Саєнко, facebook.com/95BRIGADE
Олександр Саєнко, facebook.com/95BRIGADE

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Сьогодні шості роковини від дня, коли Україна втратила своїх вірних синів та захисників... Слава захисникам України. Пам’ятаємо кожного...", - йдеться у повідомленні 95-тої окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України.

"Хай земля буде лебединим пухом. Царство Небесне і вічна пам'ять. Сергій Порозінський, син моєї колеги", "Вічна пам'ять героям Амінь", "Вічна пам'ять!", - висловлюють співчуття рідним та близьким загиблих воїнів небайдужі українці.

Коментарі, facebook.com/95BRIGADE
Коментарі, facebook.com/95BRIGADE

Іван Рудніцький, facebook.com/95BRIGADE
Іван Рудніцький, facebook.com/95BRIGADE

Андрій Ущапівський, facebook.com/95BRIGADE
Андрій Ущапівський, facebook.com/95BRIGADE

Сергій Порозінський, facebook.com/95BRIGADE
Сергій Порозінський, facebook.com/95BRIGADE

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.