Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу виставили спокусливий ролик. Так, артистка вже досить довгий час інтригує новими кліпом і піснею "Скандал", які обіцяє представити 12 лютого в якості подарунка для численних фанатів до Дня віх закоханих 14 лютого.

Красуня нібито спочатку робила селфі в дзеркалі, примірявши масивну толстовку-оверсайз чорного кольору, після чого з'явилася в одному з уривків кліпу, позуючи серед синього світла у відвертій облягаючій сукні з глибоким декольте. Зірка демонструвала пишні груди і струнке тіло, над яким наполегливо працює, змінюючи на камеру різні пози. При цьому шанувальники Кароль побажали аудиторії кумира доброго ранку і гарного дня.

"Доброго ранку !

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бажаємо вам вдалого і доброго початку дня, позитивних зустрічей, хороших новин, відмінного самопочуття, посмішок і радості!"

Фолловери не пройшли повз: "Ох, добре, що вже ранок, а не ніч .... після такого б відео ніхто б точно не заснув😍 🤤 😅", " супер ❤ ️ ❤️ гарного дня.", "Ого, Вау🔥 🔥 🔥".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль