Жителі приватного сектора в Одесі скаржаться на те, що по їх вулиці течуть нечистоти з каналізації. Про неприємний інцидент розповіли в facebook-товариство "Одеса як вона є".

Жителі скаржаться, що в їхньому приватному секторі була стара труба, а потім в неї врізали інші труби і тепер вона регулярно дає текти. Влада ніяк не реагує на прохання мешканців, щоб встановили і проклали нову трубу каналізації і від них чують тільки обіцянки. Але роки йдуть, а нічого не змінюється.

"Жителі Кустанайської вулиці (Застава 1) вже кілька років в буквальному сенсі слова тонуть в лайні. У приватному секторі була старенька труба каналізації, але потім хтось видав дозвіл для всього 7-го неба (і артвілля) на врізку в цю трубу, і понеслося... Люди пишуть скарги, викликають поліцію, але все марно. Артвілль щоразу обіцяє прокласти нову трасу каналізації, але від одних обіцянок вона не з'являється, - сказано в повідомленні.

На відео, яке опублікували до посту показана вулиця, по якій тече струмок з нечистот. Можна тільки уявити, як важко жити і дихати в такій обстановці людям.

Опубліковане відео можна подивитися ТУТ.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, працівники комунальних служб показали жителям Тернопільської області, що потрапляє в каналізації.

"5 лютого наші працівники також ще прочистили дворову каналізацію по вулиці Лесі Українки, 15 (П-подібний будинок), працювали до 17.30 год, не дивлячись, що робочий день у п'ятницю до 16.00. Прочищено 8 колодязів за оплату 512.00 грн. Нас мешканці часто запитують: "Чому ми платимо гроші за прочищення, коли ми платимо за водовідведення?"Спеціально завантажила фотографію, щоб всі бачили що виймають з каналізаційної мережі.

Раніше ми повідомляли, які таємниці приховує "невидима" річка під ногами львів'ян щури," пивні стоки " та пістолет.

Як повідомляв "Знай.uа", комунальники показали тернополянам, що" живе " в їх каналізації.

Також "Знай.uа" писав, що київські комунальники оригінально "залатали" відкритий люк.