Українці просять президента Володимира Зеленського посприяти у скасуванні призову до армії.

Відповідне прохання з'явилося на сайті Президента України у розділі "Електронні петиції" 9 лютого 2021 року. На 14:00 10 лютого ця петиція набрала лише 19 голосів з 25 000 необхідних. Автор вважає, що в Україні зараз діє застаріла система і настав час змінити погляд на дійсність.

Призов до армії, фото: кадр з відео
Призов до армії, фото: кадр з відео

Автори петиції своє прохання аргументують наступним чином. На думку ініціаторів петиції у кожної людини повинен бути вибір, хоче він йти в армію чи не хоче. Водночас цей вибір повинен бути цілком добровільним і в жодному разі не примусовим.

"Скасування призову до армії. У кожної людини повинен бути вибір, хоче він йти в армію чи ні, вибір повідомлений бути вільним, а не примусовим, давно застаріла система яка повинна поміняти погляд на дійсність !!!!!!", - йдеться у тексті петиції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Петиція на сайті президента, petition.president.gov.ua
Петиція на сайті президента, petition.president.gov.ua

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.