Відома українська співачка Тоня Матвієнко та разом зі своєю мамою народною артисткою Ніною Митрофанівною та зірковим фотографом Ростиславом ріпкою презентувала арт-бук. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Презентація пройшла під час ефіру "Сніданок 1+1".

"Презентували арт-бук @snidanok @harcourtinspiration 🥳 #тоняматвієнко #аркур #ukraine #подія #congratulations", - написала Тоня.

Також про дану подію розповіли на офіційному акаунті сніданку. І навіть запропонували глядачам виграти одну книгу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сам арт-бук являє собою ексклюзивний фотоальбом " Аркур. Натхнення " зіркового фотографа Ростислава Ріпки.

На даній копії, яку розігрують ведучі, залишили свої автографи Тоня Матвієнко, Ніна Матвієнко, автор і Людмила Барбір. Відповідно до однієї з умов учасники повинні були написати, що є для них натхненням.

Шанувальники тут же почали виконувати умови, щоб виграти такий заповітний подарунок і розповіли, в чому вони знаходять своє натхнення.

"Моє натхнення у моїх дітях, для них і заради них можу звернути гори", "Мене надихає моя маленька онука Вікторія", "Мене надихає моя сім'я", " Моя доня - моє натхнення❤️", "Мене надихають мої діти, їх посмішки та гарний настрій!", "Моє натхнення - це хороші люди"," Моє натхнення це природа і музика"," Моя батьківщина"," У щасливих людях поряд❤️", "Мене надихають прості речі: красиві місця, сонячна погода, прогулянка на свіжому повітрі, кава з друзями та коханими, люди, що любити життя і вміють йому раді", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Тоня Матвієнко показала весілля з Арсеном Мірзояном, Винник за тамаду, шалена романтика.

Як повідомляв "Знай.uа", зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян нагадав про важливу дату.

Також "Знай.uа" писав, що Тоня і Ніна Матвієнко запалили в ефірі "Сніданку".