Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і тренер 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva. Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно на сторінці в соцмережі "Життя відомих людей" показали двійника 30-річної зірки. Про точну копію Дорофєєвої вперше стало відомо ще влітку минулого року, проте про неї заговорили знову. Так, дівчина на ім'я Вікторія постійно повторює макіяж і образи співачки, тому схожість з нею максимальна.

"Двійник Наді Дорофєєвої існує та ще й з максимальною схожістю – гортай карусель😱 ЖВЛ вдалося віднайти на просторах Інтернету дівчину, яка дуже схожа на українську співачку. Вікторія – так звати дівчину, має не тільки схожі риси обличчя з Надею, а й намагається відтворити образ артистки", - йдеться в публікації.

двійник Дорофєєвої, фото з Instagram
двійник Дорофєєвої, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

двійник Дорофєєвої, фото з Instagram
двійник Дорофєєвої, фото з Instagram

двійник Дорофєєвої, фото з Instagram
двійник Дорофєєвої, фото з Instagram

"Відрізнити легко", "Не схожі, я теж так нафарбуюся і буду схожа на Надю", "Шкода, що молоді дівчата зараз втрачають свою індивідуальність і унікальність - намагаються комусь наслідувати, тим більше за допомогою пластичної хірургії 😢", - зазначили коментатори.

скріншот коментарів

    Нагадаємо, Потап відшукав у TikTok точну копію Наді Дорофєєвої, навіть татуювання однакові.

    Як повідомляв портал Знай.uа, заміжню Надю Дорофєєву спіймали в компанії татуйованих хлопців.

    Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала пікантний ролик з Вовою Дантесом: "Перегляд гарячого влогу".