У четвер, 11 лютого, по всій території України помітно погіршиться погода. Так, кількість опадів у вигляді дощу та снігу збільшиться, в деяких регіонах пориви вітру досягатимуть 15-20 метрів на секунду, що призведе до хуртовин, на дорогах буде небезпечно.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, сніг та мокрий сніг очікується на Закарпатті, у центральних, місцями північних та Харківській областях з дощем. При цьому в західних, вдень і в північних областях пройдуть значні опади. У центральних, північних областях та на Прикарпатті місцями налипання мокрого снігу, обмерзання.

Температура в північних і більшості західних областей вночі буде в межах -6 -11 градусів, вдень близько 0 -5 градусів, на решті території України вночі від +1 до -4 градусів, вдень +1 +6 градусів, а на крайньому Півдні країни +9 +14 градусів.

У Києві в четвер вночі без опадів, вдень можливий значний сніг. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 метрів на секунду. Температура вночі становитиме -8 -10 градусів, вдень -1 -3 градусів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

11 лютого відзначається перенесення мощей святого Ігнатія Богоносця. У колишні часи в цей день наші предки слухали ліс: якщо він шумів, вони очікували відлиги. Погода в цей день часто бувала мінливою.

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.