Українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла, навіщо вона дала інтерв'ю Дмитру Гордону.

Відповідне відео вона опублікувала в Insta-stories.

Леся Нікітюк вдало стартувала свою кар'єру на телебаченні з програми "Орел і Решка", а тепер у всю сяє на "Новому каналі". Дівчину можна вважати однією з найуспішніших і популярних в українському шоу-бізнесі. Глядачі люблять її за чарівний зовнішній вигляд і прекрасне почуття гумору.

Нещодавно дівчина опинилася на інтерв'ю у відомого журналіста Дмитра Гордона, якому розповіла подробиці особистого життя, про розвиток кар'єри і роботу на телебаченні. Фанати з цікавістю подивилися інтерв'ю, проте у них виникло безліч питань.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На один з них Леся Нікітюк відповіла у своїх insta-stories: "як думаєш, Гордон взяв інтерв'ю у тебе, щоб залучити молоду аудиторію?". Телеведуча вирішила серйозно не підходити до цього і тому відповіла звичним гумором:

"Та яка аудиторія, хлопці, я вас прошу. Ха-ха-ха. Дмитро Ілліч просто захотів бути зверху".

На відео Нікітюк використовувала маску, яка створила ефект, ніби Гордон обіймає її зверху.

Нагадаємо, що спокуслива Нікітюк оголосила війну снігу: просить лопату.

Як повідомляв портал Знай.иа, пружні груди Лесі Нікітюк допомогли шанувальникам зігрітися.

Також Знай.иа писав, що Нікітюк показала, з ким проводила час на сонячних курортах.