Трагічна ДТП, в якій загинув 29-річний музикант Артем Язловецький, сталася 9 лютого у Кіровоградській області. Його 25-річна дружина Анастасія зараз знаходиться в реанімації.

Внаслідок аварії також постраждали діти подружжя. У хлопчиків-близнюків діагностували струс мозку, але їх вже з реанімації перевели у звичайну палату. Про ДТП повідомляє ДСНС у Кіровоградській області. У сім'ї Артема і Анастасії троє дітей: старша дочка Злата і хлопчики-близнюки Ілля і Кирило.

Артем Язловецький з дружиною, фото: Facebook
Артем Язловецький з дружиною, фото: Facebook

Вдень 9 лютого на трасі Кропивницький – Кривий Ріг на слизькій дорозі джип BMW на єврономерах на швидкості пішов на обгін "Ниви". Не впоравшись з керуванням, водій іномарки виїхав на зустрічну смугу, де врізався в "Славуту", знісши її з дороги.

Артем Язловецький помер на місці. Пізніше рятувальникам довелося вирізати його тіло з понівеченого автомобіля. На передньому сидінні перебувала дружина Артема, яка отримала численні ушкодження та втратила близько 4 л крові. За її життя зараз борються медики.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

ДТП, фото: ДСНС у Кіровоградській області
ДТП, фото: ДСНС у Кіровоградській області

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.