Спеціально для наших читачів ми виявили дуже цікаве поєднання цифр з дати, яка нас вже зачекалася. Так, у п'ятницю, 12 лютого, можна зустрічати дзеркальну дату - 12.02.2021. Це незвичайний день у ньому дата читається однаково в обидві сторони.

Чим же цей день особливий і чого краще не робити в цей день розповіла майстер фен-шуй Вікторія Хілініч українським журналістам.

За її словами, дзеркальна дата є невдалим часом для укладення шлюбу і здійснення великих покупок. У той же час Хілініч запевнила — п'ятниця 12 лютого стане відмінним початком для змін в собі. Як зовнішніх, так і внутрішніх. Майстер фен-шуй підкреслила, що в особистому житті також можуть відбутися зміни.

Зірки, фото: gettyimages
Зірки, фото: gettyimages

"У західній нумерології акцентується виклик навчитися бути більш незалежними, постояти за себе, відстояти свої права і точку зору. Необхідно через дію спробувати нове, знайти в собі силу волі і зміцнити її. Бути більш твердим і довіряти самому собі", — розповіла Хілініч.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

12.02.2021 - ви відчуватимите ентузіазм і бажання позбутися травмуючих обставин, але уникайте надмірностей в діях.

"Прибуток можливий через правильне і об'єктивне висвітлення інформації про те, що ви робите і хочете. Треба діяти розважливо з друзями, родиною та колективом", — зазначила майстер фен-шуй.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

Також експерт радить не виділятися в суспільстві в цей день - це може закінчитися для вас небажаними наслідками.

Раніше повідомляли, вантаж проблем: астролог Павло Глоба розповів, що обіцяє рік Білого бика.

Як повідомляв Знай.uа, у Ванги розсекретили Пророцтво на 2021: родич ясновидиці про закінчення пандемії.

Знай.uа писав, астрологи назвали найсприятливіші періоди 2021 року: кому особливо пощастить.