На минулій суботі, 6 лютого 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся третій епізод масштабного проекту "Маска". Четвертий випуск українці побачать вже 13.02.2021.

Зараз на сторінці шоу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації з фрагментами минулого випуску і питання шанувальникам шоу про те, кого вони бачать зі знаменитостей під тією чи іншою маскою. Зараз черга дійшла і до Бабки.

"Яка українська зірка може ховатися під маскою Бабки? Голосуйте в коментарях цифрою 1/2/3 або пишіть свій варіант дивіться новий випуск гіпершоу МАСКА вже в цю суботу, 13 лютого о 21:00 на @kanalukraina", — йдеться в публікації, до якої прикріплені фотографії трьох українських жінок — Сніжана Бабкіна, Аліна Гросу і модель Дарина Астаф'єва.

Бабка "Маска", скріншот: Instagram
Бабка "Маска", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Даша", "Даша Астаф'єва", "Аліна Гросу", "Ірма Вітовська", "Жодна з представлених номерів", "Булітко", "Мейхер Надія. Чекаю суботу і грандіозне шоу Маска❤️", "Це Надія Мейхер", "Ірма Вітовська", "Лілія Ребрик", "F я знаю хто там. Точно знаю.... Там зірка", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")

Нагадаємо, Зібров, Усик або Скічко? Завзятий Буряк з "Маски" інтригує вусами і ногами "колесом"

Як повідомляв "Знай.ua", заміжня Оля Полякова не встояла перед ласками Носорога з "Маски": "Ой, який великий"

Знай.ua писав, мужній Носоріг перепел Антоніо Бандераса на "Масці"