Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес, який зміг перемогти українського боксера Василя Ломаченка в жовтні минулого року, звернувся до своїх уболівальників з привітанням і сказав "Слава Україні!"

Відео з'явилося на сторінці колишнього адвоката Олександра Усика Миколи Ковальчука в соціальній мережі Instagram.

Варто зазначити, що Лопес навіть надягнув футболку з національним гербом України – Тризубом, яку йому подарував Ковальчук, який приєднався до команди американця.

"Всім привіт! Це Теофімо Лопес. Хочу подякувати всім своїм українським фанатам. Слава Україні!" - заявив у ролику боксер.

Останню фразу Лопес сказав українською мовою. За кадром можна почути відповідь Ковальчука: "Героям слава!"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"До побачення, Україно", - додав Лопес у своєму вітанні для українських уболівальників.

Мабуть, футболка з українською символікою дуже сподобалася американцеві, і боксер вирішив її не знімати, продовживши своє тренування.

Нагадаємо, Василь Ломаченко з Олександром Усиком спародіювали "Бригаду": "Васю, шкарпетки топ!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик, готуючись до бою з Джойсом, заговорив про Бога: "Треба йти в священики".

Також портал Знай.uа писав, що Василь Ломаченко після програшу Теофімо Лопесу заявив про готовність битися з Девіном Хейні: "Ми на різних платформах, але я не проти".