За місяць до старту передсезонних тестів "Формули-1" в Бахрейні прийшли погані новини зі Швейцарії. Дворазовий чемпіон світу і новачок "Альпін" Фернандо Алонсо госпіталізований після дорожньо-транспортної пригоди.

Відомо, що під час тренування на велосипеді гонщинка збив автомобіль. Подія трапилася недалеко від міста Лугано. Про це повідомила в соцмережі Twitter французька гоночна команда Alpine в четвер, 11 лютого.

"Alpine підтверджує, що Алонсо потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на велосипеді в Швейцарії. Фернандо знаходиться в свідомості та добре себе почуває. У п'ятницю вранці він пройде подальше медичне обстеження", - йдеться в повідомленні команди Alpine.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Гонщика доставили в лікарню, і первинне обстеження показало можливі переломи. Основний удар при аварії припав на обличчя: постраждали зуби і щелепа. Тому, можливо, іспанець попустить старт сезону, який намічений на кінець березня.

Фернандо Алонсо, Фото Getty images
Фернандо Алонсо, Фото Getty images

Варто зазначити, що цього року Алонсо повертається в "Формулу-1" після дворічної перерви і виступатиме за команду з Енстоуна, раніше відому як Renault.

Нагадаємо, Львів поставив на вуха "безсмертний" шумахер: переплутав з "Формулою-1".

Як повідомляв портал Знай.uа, син Міхаеля Шумахера виступатиме в "Формулі-1", вже підписано багаторічний контракт.

Також портал Знай.uа писав, що гонщик Формули-1 показав, як потрібно їздити по Нюрбургрингу на орендованому BMW.