У четвер, 11 лютого, в Одесі, в одній з квартир на проспекті Академіка Глушка знайшли повішеним 10-річного хлопчика. Про це повідомляють місцеві видання.

За повідомленнями сусідів, мати залишила дитину вдома одну. Вона виявила дитину повішеною, коли повернулася додому.

Жінка знайшла хлопчика на дверях кімнати. Він прив'язав до ручки пояс халата і наклав на себе руки.

Про сім'ю відомо, що вони живуть без батька. Мати працює вчителем.

На даний момент правоохоронні органи з'ясовують обставини і причини, які могли б підштовхнути дитину на такий страшний крок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тінь / фото: Unsplash
Тінь / фото: Unsplash

Педагог дала поради, як уберегти дитину від суїциду. Найбільш вразливою групою є Підлітки 7-9 класів.

В першу чергу, що порадила педагог батькам, це контролювати свою дитину: чому не спить вночі, з ким листується і так далі. Вона зазначила, що найчастіше нічні листування є першим тривожним дзвінком – дітей заманюють в закриті групи, де вони отримують завдання різного характеру.

Нагадаємо, що інший страшний інцидент стався в Тернопільській області. У місті Шумськ на хлібозаводі оселився чоловік. У чому ж причина такого вчинку.

Лікарі швидкої допомоги коли приїхали на місце вже не змогли нічим допомогти. Вони лише констатували смерть, яка настала в результаті повішення. Трагедія сталася у вівторок, 2 лютого.

Раніше ми повідомляли, як уберегти підлітка від суїциду, важливі Поради для батьків.

Як повідомляв "Знай.иа", під Києвом хлопчик роздягнувся на балконі і викинувся з вікна, просять впізнати тіло.

Також "Знай.иа" писав, що на Тернопільщині молодий хлопець повісився на будівлі хлібзаводу.