Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливі спільні кадри з любою мамою, Галиною Михайлівною Тумасовою, трепетно привітавши найріднішу жінку з днем народження 12 лютого.

Так, на спільних кадрах артистка і Галина Михайнівна позували в одній з гримерок, а також на шоу "Голос країни 8", де Джамала була зірковим тренером. Красуня з теплотою зазначила, що мама - її найкращий партнер в будь-якому закуліссі, підтримка і найкращий Водолій, якого знає виконавиця.

"Мій найкращий партнер у кожному закуліссі.
Мій улюблений день.
Мій найкращий водолій!
Обожнюю!

З Днем народження! ❤️❤️❤️"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, приєднуючись до привітань: "з Днем Народження матусю.🙏 міцного-міцного здоров'я і довгих-довгих років щасливого життя.🙏 🙏 🙏 ", "Красиві ❤️❤️❤️", "❤️❤️👏👏😍😍😍від щирого серця вітаю Галину Михайлівну з днем народження!! бажаю здоров'я і довгих років життя!!!", "Вітаю з днем народження вашу матусю! Красуні❤️", " Здоров'я міцного вашій мамі !!!І💐 🌷 🌹".