Відомий український телеведучий, ведучий шоу "Холостяк" на каналі СТБ Григорій Решетник ще в листопаді минулого року став багатодітним батьком.

У них з 31-річною дружиною Христиною народився третій син Саша. Двом старшим, Вані і Дімі – 7 і 3 відповідно. Зараз же він на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 470 тисяч чоловік, поділився класним знімком зі своєю дружиною і зробив анонс одного з нових проектів, в якому його дружина візьме безпосередню участь.

"Українська мадонна @kristina_reshetnik приїхала на зйомку нового шоу "Dizel Night" RG 😎", — написав ведучий Григорій Решетник у підписі до публікації.

"Красені😍😍😍❤️❤️", "Це просто 🔥", "Відмінний тандем🔥 🔥 🔥", "Супер класні !!! 🔥👏👏👏", "🔥🔥🔥🔥🔥", "❤️❤️🔥", "Які гарні😍❤️", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Останнім часом жінка у себе на сторінці в Instagram все частіше і частіше публікує всілякі фото і відео. За її життям стежать понад 220 тисяч осіб.

Нагадаємо, улюбленець "Холостячки" Решетник показав красуню з прекрасною фігурою після пологів. Григорій одягнений у класичний костюм, Христина ж - в елегантну сукню з невеликим вирізом на грудях.

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Решетника з "Холостячки" приготувалася до особливого дня: "Ми не даруємо..."

Знай.ua писав, зірка "Холостяка" Решетник пообіцяв українцям щось особливе: "Вже завтра"