33-річна Наталія В. розділила трьох своїх дітей і пішла з ними в ліс на території Нової Москви.

Неповнолітні у віці від 11 місяців до 10 років пішли з нею в глиб лісу після того, як вона сама роздяглася. Дітей врятувало лише те, що їх помітили перехожі і повідомили в поліцію. Про це повідомляє Telegram-канал "Life Shot".

Малюки зараз перебувають у лікарні. У них діагностували обмороження різного ступеня тяжкості, а дворічний хлопчик впав у кому. 33-річна ж жінка перебуває під наглядом медиків, у неосудному, за їхніми словами, стані. Її головним інтересом останнім часом була релігія. Багатодітна мама після того, як познайомилася з цивільним чоловіком, часто перебувала в одному з храмів разом з ним. Наразі стосовно неї порушено кримінальну справу.

Діти в лісі, скріншот: Youtube
Діти в лісі, скріншот: Youtube

Її коханців і батьком двох її дітей виявився генеральний директор ювелірної фірми. 43-річний Ілля К. був на допиті і повідомив, що познайомився з жінкою на роботі, коли чотири роки тому вона влаштувалася до нього помічницею. У нього досі є законна дружина, з якою він досі не розлучився, вона на той момент працювала засновником компанії. Сам він є дуже віруючою людиною і спочатку вважав свою "зв'язок" з Наталією гріхом. Адже зраджував дружині, від якої у нього четверо дітей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак все ж продовжив зустрічатися 33-річною жінкою і зняв їй квартиру, паралельно надаючи гроші - близько 300 тисяч рублів на місяць.

Нагадаємо, зубник-нелюд катувала дітей в стоматологічному кріслі: смикала і била головою об кушетку

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві багатодітний батько підірвав себе гранатою на дитячому майданчику

Знай.ua писав, маленького тернополянина дивом врятували від страшної смерті, висів на 4 поверсі: поки мама в душі...