З 2 млн до 15 тисяч

Заяву гендиректора "Укрпошти" Ігоря Смілянського про те, що він гарний менеджер і тому отримує відповідну зарплату й досі пам'ятає чимало українців. Але ж шалені суми його заробітної платні також не вкладаються в голові у багатьох. Тому українці пропонують зменшити зарплату очільника АТ "Укрпошта" до 15 тис грн. Мало того, ще й позбавити його премій і надбавок.

Ігор Смілянський - фото з Фейсбук (І.Смілянський)
Ігор Смілянський - фото з Фейсбук (І.Смілянський)

Урізати зарплату і позбавити премій

10 лютого на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України була оприлюднена досить цікава пропозиція. В електронному зверненні № 22 / 112966 йдеться про суттєве урізання зарплати генерального директора АТ "Укрпошта" Ігоря Смілянського.

Мало того, окрім ставки у 15 тис грн, автор пропонує позбавити Смілянського ще премій і надбавок.

Ігор Смілянський - фото з Фейсбук (І.Смілянський)
Ігор Смілянський - фото з Фейсбук (І.Смілянський)

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Знизити зарплату директора Укрпошти, у зв'язку з тим, що недоцільно платити зарплату йому в розмірі 2 млн грн. Співробітники Укрпошти не отримують таких зарплат, і потрібно знизити заробітну плату йому до 15 тис грн, без всяких преміальних і надбавок", - пише автор петиції Руслан Любимов.

Петиція, зарплата І.Смілянського - скріншот
Петиція, зарплата І.Смілянського - скріншот

Часу на голосування за цей електронний документ, згідно правил, буде 3 місяці.

Про найцікавіші нові петиції та подальший розвиток подій в країні читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua писав, що нові підручники з історії віддадуть Одесу і Дніпро Росії – науковці готують бунт проти "рускава міра".