Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де за її життям стежать понад 30 тисяч осіб, з якими вона частенько ділиться будь-якими фотографіями і відео.

Зовсім недавно дівчина закривала свій аккаунт і ділилася в Stories скріншотом з програми F3, в якому відображені анонімні повідомлення її хейтерів — людей, для яких головним життєвим відчуттям є, як мінімум, неприязнь, а як максимум, ненависть.
Зараз же, 12 лютого 2021 року, профіль знову відкритий. Сьогодні дівчина поділилася кількома фотографіями, на яких постала в досить відкритому образі. До цього вона вже робила так. На ній шкіряна куртка, коротка рожева спідниця і верх від купальника.

"Настрій - п'ятниця😋", - написала 23-річна дівчина у підписі до публікації.

Наташа Горова, скріншот: Instagram
Наташа Горова, скріншот: Instagram

"Красуня яка вау🔥 🔥 🔥 😍 💋 💋", "Уххх красоточка😍 😍❤️", "Та ти шо)❤️", "Ууу сексі", "Ептваюжмать)))", "Ох, яка красива😍 🔥", "Бомба ти Наташа!", "Крутишка! 😍 😍 😍 ", "Наташа, що за пожежа🔥 🔥", "Ніжки солодкі))", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Горова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Горова)

Нагадаємо, приймальня дочка Потапа в бікіні зізналася, що робить потай від усіх: "У них є сюжет"

Як повідомляв "Знай.ua", приймальня дочка Потапа прокотилася на велосипеді в сміливому вбранні: "Як же приємно"

Знай.ua писав, хейтери накинулися на прийомну дочку Потапа. "Улюблена рубрика просто в студію", - написала дівчина в підписі до публікації.