Президент Зеленський після поїздки на передову в районі ООС скликає РНБО.

Президент України Володимир Зеленський доручив секретареві Ради національної безпеки і оборони України Олексію Данілову розпочати підготовку засідання РНБО, яке має відбутися 19 лютого.

"На засіданні планується обговорити комплекс питань, частину з яких буде розглянуто в закритому режимі", – ідеться в повідомленні РНБО.

Нагадаємо, що зовсім недавно, на початку лютого президент вже скликав РНБО. Саме на цьому засіданні Ради національної безпеки і оборони було ухвалене рішення про запровадження санкцій проти Тараса Козака - народного депутата з фракції "Опозиційна платформа – За життя" та соратника кума Путіна Віктора Медведчука. Санкції передбачають блокування телеканалів "пулу Медведчука" - "112 Україна", NewsOne та ZiK, формальним власником яких є Козак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський пояснив рішення РНБО про закриття телеканалів Медведчука

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський відвідав лінію зіткнення в зоні проведення Операції об'єднаних сил

У четвер, 11 лютого, президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Донецької області. Разом із президентом на Донбас вирушили посли країн "Великої сімки".

Під час поїздки президент відвідав передову в районі проведення Операції об’єднаних сил та ознайомився з оперативною ситуацією за кількасот метрів від лінії зіткнення.

Також Знай.ua писав, Зеленський зробив серйозну заяву після візиту на передову