Популярна українська співачка MamaRika (Анастасія Кочетова – справжнє ім'я) з великим бажанням ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram свіжими фотографіями і відео з особистого та творчого життя.

Нещодавно 31-річна артистка показала в соцмережі архівні весільні фотографії і повідомила, що в цей день святкує з чоловіком Сергієм першу річницю.

" Сьогодні наша перша річниця 💍💍 Передивляючись фото з того самого дня, у нас обох сльози на очах... Які ж ці двоє були щасливі тоді, а головне - зараз ще більше! Тому що з кожним днем ми стаємо міцнішими, і цього вже не відняти ні якимись там карантинами, кризами чи жодними іншими траблами ✊ Якщо ви запитаєте мене у чому секрет сімейного щастя? Все просто: великий дарунок долі знайти саме ту людину, поруч із якою ти будеш плакати від сміху і в глибокій дупі і в глибокій старості (чим ми успішно і займаємся) 😂 Дякую, що 6 років тому на першій нашій зустрічі ти взяв мене за руку при всіх та несподівано заявив: "Це моя майбутня дружина!" Люблю тебе, мій чоловік 💜" - написала Настя.

Актор Сергій Середа також привітав зіркову дружину з річницею весілля.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Сьогодні у нас перша річниця весілля!) Я чітко пам'ятаю, як рівно рік тому, стоячи на безлюдному пляжі і дивлячись на те як по білосніжному піску, у весільній сукні, до мене йде найкрасивіша жінка на землі, я сказав собі: "Старий, як же тобі все таки пощастило!" А кількома хвилинами пізніше, коли ми вимовили один одному клятви кохання, свідками яких став безкрайній океан і місцевий обкурений хіпі, який погодився нас розписати, я відчув себе найщасливішою людиною на світі! Загалом, дружино, дякую тобі, що рівно рік тому ти сказала мені "Так, згодна!" - зазначив Сергій.

Нагадаємо, MamaRika показала зсередини свій новий двоповерховий будинок біля моря.

Як повідомляв портал Знай.uа, MamaRika показала, як розважається з чоловіком у ліжку.

Також портал Знай.uа писав, що MamaRika показала плюси спільного життя зі свекрухою.