Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі.

Дівчина активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 320 тисяч осіб. До цього вона періодично ділилася всілякими знімками зі своїм коханим Розенко і з улюбленою собачкою Сарою, французьким бульдогом. Зараз же Олена-Христина Лебідь вирішила і зовсім роздягнутися в такі холодні українські дні. Ведуча одягла мініатюрний купальник і сфотографувалася в ньому на балконі дерев'яної вілли. При цьому на першій фотографії у неї просто зникла одна рука-білу рукавичку можна помітити на поручні лише придивившись.

"Коротше, на Мальдівах теж похолодало 🥶 Так що засмага буде не дуже🙈 Photo by @pavlorozenko💖", - написала телеведуча в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
"ДЕ РУКА, КРIСТIНА?😂😂😂", "😍вам так йде посмішка:)", "Класні Мальдіви, добре відпочити)))❤️❤️❤️", "Вау, шалено красиво!😍 ❤ ️ 🔥 ", "Не замерзли😮 😮 😮", " прикольно, спочатку рук не бачиш😂", "ОГО яка Худа 😮", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь в екстремальному декольте побачила майбутнє: "Мені нра!"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко Лебідь спробувала себе в ролі мами: суворе серце розтануло

Знай.ua писав, наречена Розенко показала радість з палицею в роті: "Набагато краще"