Софія Ротару заспівала на корпоративній вечірці російського олігарха та запросила його на білий танець.

Народна артистка і герой України Софія Ротару таємно виступила для олігарха з Воронежа. Про це повідомили російські ЗМІ та оприлюднили відповідні відео, розміщені в Instagram.

Як видно, у Ротару почала налагоджуватися ситуація з виступами і вона знов кинулась на заробітки до агресора.

Вечірка, на якій виступила українська співачка, проходила в одному з найфешенебельніших готелів Воронежа. Софія Ротару виконала для гостей свої найпопулярніші хіти: "Білий танець", "Хуторянка", "Лаванда". Трохи здивувало виконання нею на вечірці в росіянина українських пісень "Червона рута" та "Одна калина" - можливо, таким чином Ротару намагалась хоч якось виправдати зраду.

Цікаво, що після того, як інформація про виступ Ротару у Воронежі з'явився в мережі, відео, на яких було зафільмовано виступ співачки, дивним чином почали зникати з Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Але, як відомо, скоріше рукописи згорять, ніж раз розміщене в інтернеті відео зникне безслідно.

На одній із фан-сторінок співачки розмістили ще одне відео з цієї вечірки. На ньому Ротару виконує пісню "Білий танець" та запросила іменинника потанцювати.

Софія Ротару танцює з російським олігархом, скрін з відео
Софія Ротару танцює з російським олігархом, скрін з відео

Фоловери звернули увагу на те, що Софія Ротару трохи розповніла. Однак, це її аж ніяк не зіпсувало і тим паче не заважало витанцьовувати з російським олігархом.

"Трохи поправилася після новорічних свят"; "Вічно молода", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, російський олігарх міг віддати 9 мільйонів рублів за виступ Софії Ротару.

Як повідомляв портал Знай.ua, Софію Ротару обікрали в Криму на мільйони

Також Знай.ua писав, Софія Ротару похвалилася сестрою-красунею