Собаче серце виявилось щирішим за серця всіх красунь, і бізнесмен залишив в спадок своїй чотирилапій улюбленці мільйони доларів.

Американський бізнесмен Білл Дорріс зі штату Теннессі залишив у спадок своїй домашній улюбленці Лулу п'ять мільйонів доларів. Сам мільйонер пішов з життя у 2020 році у віці 84 років. Про це пише Fox News.

Зазначається, що згідно із заповітом, гроші мають бути перераховані в траст на ім'я Лулу. Доглядати за 8-річним собакою породи бордер-коллі буде подруга покійного, 88-річна Марта Бертон - їй передбачено щомісячну винагороду за догляд.

Марта Бертон з Лулу, скрін з відео
Марта Бертон з Лулу, скрін з відео

За словами пані Марти, Білл Дорріс і раніше залишав на неї Лулу, оскільки бізнесмен часто не бував вдома через робочі поїздки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Він дуже любив цю собаку. Вона хороша дівчинка", - розповіла жінка.

Марта Бертон сумнівається, що вони з Лулу встигнуть витратити всю заповідану суму. Жінка пожартувала, що все ж вони з собакою постараються це зробити.

До слова, будинок бізнесмена також перейшов у спадок Лулу - наразі ще триває підтвердження передачі його у спадок. Крім того, друзі Дорріс кажуть, що він володів величезними холдингами та інвестиціями в нерухомість.

собака Лулу, скрін з відео
собака Лулу, скрін з відео