Турецький актор Бурак Озчівіт відомий українським телеглядачкам завдяки ролі в серіалах під назвою "Величне століття", "Корольок — пташка співоча" і "Заснування: Осман".

Він не надто активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 16 мільйонів чоловік. В основному Озчівіт ділиться брутальними образами, а зараз поділився відео свого несподіваного візиту в Чечню минулого тижня разом зі знімальною групою популярного серіалу "Заснування: Осман".

Сам російський чеченський Державний, військовий і політичний діяч, А також Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров називає себе фанатом цієї теледрами. Крім Бурака Озчівіта, серед гостей були актори Рагіп Саваш, Їгіт Учан і Забіт Самедов, і продюсер Мехмет Боздаг з режисером Метіном Гюнай.

"👏👏молодці чеченці, добре зустріли гостей, в слід раз чекаємо в Дагестані❤️🙌 😍", "Шкода, що в Росії не побували. Але Рамзан Кадиров насправді дуже гостиприйнятний", "А це такий тренд зараз так? На уклін до Кадирова😁", "Приїжджайте в Казахстан🤗", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Бурак Озчівіт)
Коментарі, скріншот: Instagram (Бурак Озчівіт)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, турецький серцеїд Бурак Озчівіт здивував волохаткою - фанати не впізнають

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Величного століття" Бурак Озчивіт вразив жахливою зовнішністю на фото, у всьому звинувачують дружину

Знай.ua писав, Бурак Озчівіт вже не той? Зірка "чудового століття" без гриму розчарував фанаток