З сусідньої держави-агресора Російської Федерації, де постійно відбуваються досить дивні події, прийшли тривожні новини. Так, російський президент, якого зараз активно прикриває кремлівська пропаганда через скандал з "палацом" і опозиціонером Олексієм Навальним, заявив, що "не кине Донбас, незважаючи ні на що".

Про це стало відомо завдяки заяві російського президента на закритій зустрічі з головними редакторами російських ЗМІ. У мережі також з'явилося відео зустрічі і, найголовніше, тривожної заяви Володимира Путіна.

"Донбас ми не кинемо. Незважаючи ні на що", - сказав Путін.

Президент країни-агресора запевняв, що у нього "перед очима стоять люди, які отримали травми і каліцтва на Донбасі". Потім Путін заявив, що на його плечах і плечах журналістів "лежить велика відповідальність за Росію" в цілому. "І перш ніж прийняти якесь рішення, ми повинні подумати про наслідки будь-якого нашого кроку", – говорив Путін, не уточнюючи, про який конкретно "крок" йдеться.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що студенти так званої "ДНР" записали відеозвернення до росіян. Вони розповіли, що сталося з Україною. Таким чином повідомляється, що студенти, які навчаються в "ДНР" записали звернення до молоді Росії в дусі кремлівської пропаганди. Вони почали лякати росіян ситуацією в Україні.

Раніше повідомляли, воїн ЗСУ підірвався на міні на Донбасі: окупанти отримали по заслугах.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський після повернення з передової терміново скликає РНБО.

Знай.uа писав, юнак з Донецької області став першим у родині, хто одягнув армійську форму.