Зірка столичного українського клубу "Динамо", нападник Артем Бесєдін, після 365 днів дискваліфікації, знову повернувся до складу команди. Форвард у своєму першому офіційному матчі оформив гарний дубль. Кияни обіграли "Олімпік" з рахунком 3:1.

Про це стало відомо завдяки сюжету на офіційному каналі "Динамо" в мережі YouTube.

"Не приховуватиму, що чекав на цей матч. Думав про нього. Дуже хотів повернутися, і радий, що вийшло саме так. І дякую вболівальникам, що навіть в таку погоду кричали з-за паркану. Ми всі чули. Головне, що виграла команда, і я радий, що гарний гол забив Буяльський. Це запокоїло, ми почали без поспіху грати, спокійно", - заявив Артем.

Бєсєдін//football.ua/
Бєсєдін//football.ua/

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Форвард вирішив трохи проаналізувати свою гру після тривалої паузи

"Чи потрібно мені ще щось підтягнути? Звичайно, але це більше в плані ігрового часу. Чим його буде більше - тим швидше буде повертатися все інше. У фізичному плані ми дуже добре попрацювали, у фізичному плані себе дуже добре відчуваю. А в усьому іншому - є час, будемо додавати через тренування, через роботу", - сказав Бесєдін.

Також нападник зазначив, що клубу потрібно зібратися і рухатися тільки вперед, до нових перемог. Ще цікаво, що Артем Бесєдін чекає поповнення в родині.

"Чекаю на поповнення в сімействі, тому голи присвячую своїй родині. Складний час закінчився, і прийшов час "Динамо" Київ. Так що тільки вперед", - додав Артем Бєсєдін.

Раніше повідомляли, воротар "Динамо" Бойко поскаржився на проблеми з дружиною: "у неї пунктик".

Як повідомляв Знай.uа, Луческу говорить українською мовою з гравцями "Динамо": "Вловлюють все".

Знай.uа писав, на Прикарпатті помер легендарний колега Лобановського.