Можливі романтичні стосунки між тренерами "Голосу країни" молдавського співака Дана Балана і української артистки Тіни Кароль є темою для обговорення вже довгий час.

Виконавцям подобається тримати інтригу і навіть підживлювати ці чутки ніжним спілкуванням в кадрі. При цьому вони ніколи публічно не говорили про те, що всерйоз думають про те, щоб будувати відносини один з одним.

Так на офіційному акаунті проекту вирішили підігріти інтерес глядачів і опублікували до 14 лютого, Дня Всіх Закоханих, відео з проекту, де помітно трепетне ставлення і ніжні погляди між Тіною і Даном під час зйомок.

" Які ж вони чарівні, правда? Бажаємо, щоб кохання завжди жило у ваших серцях ❤️ З Днем святого Валентина!",- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від відео і залишили безліч сердечок і теплих слів в коментарях. А деякі навіть дізналися пісню, яка грала на відео.

"Пісня Юлі", "наші", " девіз голосу в цьому сезоні: не хайпанеш на ДП, не проживеш№,№", " а чому не з Винником?", "Хочеться бачити Дана і Тіну закоханими не тільки на екранах телебачення. але і в справжньому житті., сімейного життя в колі дітей.Любові і щастя наші красені.", "наші закохані пупсикииии", "Дуже красиві ,всім побільше кохання та добра", "Важливий лише Голос, говорили вони...", "Магії в коханні,здоровя,цінуйте те ,що маєте", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Ірина Федишин зізналася, чому не пішла на " Танці з зірками.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль показала, як Дан Балан цілує їй ноги.

Також "Знай.uа" писав, що самотня Тіна Кароль прийняла поцілунок Олега Винника на очах у всієї України.