Прессекретар Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла українцям, що насправді означає "правда".

Детальніше про це журналістка написала на своїй сторінці в Instagram.

На тлі останніх мітингів і закриття проросійських телеканалів, українці стали все більше сумніватися в слові "правда". Прессекретар президента Юлія Мендель вирішила нагадати українцям про зв'язок цього поняття з демократією і що воно насправді в собі несе.

За її словами, правда обмежена чіткими правилами, перевірками і вмінням визнавати помилки. Мендель заявила, що "правда" і "демократія" – поняття, які не можуть існувати один без одного.

"Не можна побудувати демократію без можливості говорити правду так само, як не можна її побудувати і з відсутністю правди. Фейки стирають межі правди, межі довіри і реалій", - написала журналістка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина відзначила фейкові мітинги і матеріали в медіа, які стали все частіше миготіти перед очима. Однак, за її словами, неправдива інформація лише створює уявну картинку.

Свої слова прес-секретар доповнила похмурим фото, на якому постала в темно-синьому костюмі, склавши руки у вітальному жесті.

Нагадаємо, що Юлія Мендель поділилася натуральною красою і розповіла про найбільш часто використовуваному слові в її житті.

Як повідомляв портал Знай.иа, Юлія Мендель розповіла, який подарунок на День народження хоче Володимир Зеленський.

Також Знай.иа писав, що секретар Зеленського Мендель стала грудьми На захист гаранта після трагедії.