Тіна Кунакі, молода дружина французького актора Венсана Касселя, опублікувала чуттєву і трішки абстрактну світлину разом із чоловіком.

Кунакі активна у соціальній мережі “Інстаграм”, що доволі типово для моделі. Її останнє фото у стрічці - надзвичайної краси, його простота є одночасною складністю, а тому хочеться цей чорно-білий кадр розглядати якомога довше.

На світлині зображено її ступню, руки і коліно Венсана. Складно сказати, чи вбрана вона, проте одяг видатного актора роздивитися можна: на ньому штани і сорочка. Кунакі у підписі до фото написала: “Веселого дня Валентина”.

Тіна Кунакі - молода французька модель, світову увагу вона отримала лише після того, як почала зустрічатися з Касселем. Між закоханими близько 30 років різниці. Незважаючи на таку різницю у віці їхня історія кохання - послідовна і романтична. Пара зустрічалася до шлюбу два роки, через якийсь час Кунакі повідомила про вагітність. Донька пари народилася у 2019 році. Для Кунакі це перша дитина, тоді як Кассель був одружений близько 14 років на французькій акторці Моніка Белуччі виховує з нею двох доньок.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Біс в ребро? Колишній Белуччі Венсан Кассель стягнув труси з молодої дружини просто на пляжі, яка безсоромність

Як повідомляв Знай.ua, Молода дружина Венсана Касселя Тіна Кунакі показалася абсолютно голою: прикрилася лише сумочкою.