Відома французька модель тонголезько-сицилійського походження Тіна Кунакі, відома як дружина французького актора і колишнього чоловіка Моніки Белуччі Венсана Касселя, знялася у особливо відвертій фотосесії.

Відповідним знімком вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Показані кадри були зроблені для промо італійського модного бренду Bulgari (який зазвичай пишеться як BVLGARI, імітуючи написання класичною латиною, де відсутня літера U і замість неї використовується літера V).

На фото Кунакі постає повністю оголеною, але вона стоїть повернутою вбік стіни — лише її обличчя частково повернуте до глядача. В руках вона тримає букет рожевих тюльпанів, а на її плечі висить невеличка світло-рожева сумка Bulgari з елементами золотого кольору.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це все про кохання", — йде мова у підписі до публікації — не виключено, що бренд вирішив ефектною рекламою підготуватися до Дня святого Валентина, підштовхуючи заможних чоловіків придбати дорогий аксесуар для своїх других половинок і не тільки.

Венсан Кассель і Тіна Кунакі, Фото Instagram
Венсан Кассель і Тіна Кунакі, Фото Instagram

З 2015 року Тіна зустрічається з французьким актором Венсаном Касселем, з яким у них дуже значна різниця у віці — аж 31 рік. Вони одружилися у 2018 році і переїхали до Бразилії, де у 2019 році у них народилася дочка Амазонія.

Нагадаємо, Венсан Кассель та Тіна Кунаки з малятком прогулялися по Каннах: фото.

Як повідомляв Знай.ua, 23-річна дружина Венсана Касселя показала ідеальну фігуру і розповіла про розбите серце

Також Знай.ua писав, Біс в ребро? Колишній Белуччі Венсан Кассель стягнув труси з молодої дружини просто на пляжі, яка безсоромність.