Морські піхотинці Руслан та Олена зустрілися на фронті, коли в країні другий рік йшла війна. Проте зараз подружжя служить на різних позиціях.

Історію кохання на війні розповіли на фейсбук сторінці Операції об'єднаних сил. Олена попри молодий вік, вже 5 років носить погони, адже пішла по стопах батька - він теж військовослужбовець. Зараз вона обіймає посаду командира машини польового зв’язку одного з підрозділів окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського. Крім того, Олена навчається на психолога.

"Йшла в армію за покликом душі і жодного разу про це не пошкодувала. З родом військ, де б хотіла проходити службу, визначилась ще майже 7 років тому, коли у військовій частині, де служив батько, розташувалися морські піхотинці, які вийшли з Криму.", - розповіла Олена.

Донбас, фото: прес-служба ООС
Донбас, фото: прес-служба ООС

Як зазначається, з майбутнім чоловіком Олена познайомилась при не зовсім романтичних обставинах. Пара вперше побачилася під час першої ротації Олени - взимку вона працювала на кухні помічником кухаря.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Не мені було купа одягу, тому ні про яку красу мова не йшла. До мене підійшов такий кремезний, здоровий хлопчина, познайомитися. Вже тоді він чимось зачепив моє серце. Почали спілкуватися, він виявився цікавим співрозмовником та хорошою людиною по життю. Потім я захворіла – Руслан носив мені в кімнату різні смаколики та фрукти. Своєю турботою він завоював моє серце назавжди…", - ділиться вона.

Водночас офіцер ЗСУ Руслан зізнався, що перша зустріч з майбутньою дружиною стала для нього коханням з першого погляду. А пропозицію їй він зробив, коли приїхав у Львів із закордонного відрядження. Чоловік влаштував романтичний вечір та подарував обручку коханій. Руслан зізнався, що для нього, як захисника України, дуже важливо, що дружина знаходиться поряд з ним, хоч і на війні.

Олега та Руслан, facebook.com/pressjfo.news
Олега та Руслан, facebook.com/pressjfo.news

"Так я відчуваю, що попри те, що ми на фронті, вона в безпеці тут, неподалік від мене. І мені спокійніше від цього на душі. Впевнений у хлопцях, з якими вона тут служить, що не образять її, а навпаки в потрібний момент, коли я знаходжусь далеко, допоможуть і захистять.", - розповів він.

Як розповіли в ООС, зараз подружжя служить на різних позиціях. А зустрічаються вони тільки коли чоловік приїжджає в службових справах в підрозділ, де проходить службу Олена, або коли на двох випадає вихідний. Обидва чекають, коди у країні закінчиться війна, щоб продовжити рід.

"Ми чекаємо миру в нашій державі, а потім будемо народжувати козаків – морських піхотинців. В нас буде два сини, а назвемо їх на честь дідів.", - ділиться Олена.

Скрін: facebook.com/pressjfo.news
Скрін: facebook.com/pressjfo.news

Скрін: facebook.com/pressjfo.news
Скрін: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, в Україні скасували трудові книжки: як електронний документ вплине на облік стажу. Закон передбачає відмову від паперових трудових книжок

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.