Відома українська актриса Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих фото з коханим чоловіком Віталієм Борисюком, показавши, як їх пара відсвяткувала День закоханих 14 лютого. Так, на фото зіркова сім'я ніжно обіймали один одного, а Віталій презентував коханій букет квітів, шампанське і романтичне шоколадне сердечко.

Красуня зізналася, що десерт чоловік вибрав не просто так - саме з шоколадного сердечка 30 років тому, на День Валентина почала зароджуватися їх любов. Ольга трепетно подякувала Борисюку за прекрасний настрій, порадивши фанатам якомога довше берегти свою любов.

"Happy Valentine!❤️❤️

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Все починалось з шоколадного серця,30 років тому,саме на Валентинів день!

Дякую,коханий, @vitaliyborysyuk 💋за чудовий,романтичний настрій!Зі святом,друзі!

Бережіть кохання!🥰"

Фолловери не пройшли повз: "Молодець Борисюк! Тобі ж дісталася головна Роксолана країни", " як здорово 🙌! Оля, ви такі позитивні, романтичні . А чоловік 😃 😃 😃 (образ лева , який готовий накинутися на свою .... кохану ) . Будьте щасливі і любіі!!!❤️❤️❤️❤️❤️👍👍👍👍👍", "Віталій, ви супер мачо)😍 🔥", " ви Класні, кохання вам!", "Слава Богу, що все добре!!! Многая літа!!!😍😍😍😍😍😍😍".