Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Вікторією і 6-річною донькою Лізою вирушили на зимові канікули, вибравши для відпочинку райську Домінікану. Так, артист показав, як їх дружна сім'я ніжилася на сонечку під пальмами, лежачи на зеленій траві.

Шоумен зізнався, що їх приклад наслідували інші туристи, проте раптово його посмішка змінилася подивом - на газоні він побачив фекалії, які весь цей час лежали неподалік. Засмучений знахідкою Юрій разом з Лізою поспішили залишити місце їх релаксу, де донька робила зірковому татові масаж голови, сидячи на спині, поки сам Ткач відволікся на свій смартфон.

"Ми тут створили до речі вже чергу, (покажи), це ми придумали. Ми придумали лежати на траві, ми придумали!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ой, це що, какашка? Не показуй, не треба, виріжемо просто це потім.

Глянь, г*вно!

Валимо, Ліза!"

"А в траві чекав нежданчик... )))
#💩💩💩"

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач вже показував, як пірнає з донькою в басейні, загоряє на пляжі і гуляє по території готелю.

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність