Сторінку відомої моделі-трансгендера Софі Берідзе зламали шахраї, зажадавши у шанувальників грошей на термінову операцію для матері.

Про це стало відомо на сторінці "Топ-моделі по-українськи" в Instagram.

Кілька годин тому на сторінці моделі Софі Берідзе з'явилася інформація про терміновий збір коштів. У постах було зазначено, що мати і дядько дівчини потрапили в страшну аварію: чоловік загинув на місці, а мама знаходиться в комі і їй терміново потрібна операція.

Від імені Софі Берідзе написали, що на порятунок матері у неї є буквально кілька годин, а сума збору – 598 000 рублів. У повідомленні було зазначено, що у моделі є гроші на депозитному рахунку, проте вона не може зняти їх сьогодні, тому віддасть фанатам всі кошти, які вони їй надали.

Пост Софі Берідзе в Instagram / скріншот
Пост Софі Берідзе в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак, через кілька годин з'явилася інформація про те, що сторінка моделі-трансгендера була зламана шахраями.

"Сторінку учасниці #СТМПУ Софі Берідзе зламали шахраї! Будьте, будь ласка, уважні і не ведіться на маніпуляції шахраїв🙌 🏻", - написали в Instagram "Топ-моделі по-українськи".

Пост "СТМПУ" в Instagram / скріншот
Пост "СТМПУ" в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Софі Берідзе розкрила подробиці про свою операцію.

Як повідомляв портал Знай.иа, Костромічова без брів потрапила на" Оскар "з учасницями"СТМПУ".

Також Знай.иа писав, що фіналістки "Супер топ-моделі по-українськи" взяли участь у магії перед фіналом.