У відомого російського гумориста Євгена Петросяна виявилося майна на 2 мільярди рублів.

Про це повідомив телеграм-канал "Mash".

Відомо, що вже два роки триває розірвання шлюбу гумориста Євгена Петросяна і його дружини Олени Степаненко. Шлюборозлучний процес затягнувся, оскільки оцінювачі довгий час не могли підрахувати вартість спільно нажитого майна пари.

І ось нещодавно російський суд відновив справу щодо розірвання шлюбу між зірками, оскільки оцінка майна підійшла до кінця. Як з'ясувалося, вартість рухомого і нерухомого майна подружжя оцінили в 1 250 000 000 рублів. Ця сума на чверть перевищила очікування адвокатів.

Євген Петросян та Олена Степаненко / скріншот з відео
Євген Петросян та Олена Степаненко / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Під оцінку потрапили будинки, земельні ділянки, квартири, автомобілі, картини та антикваріат. Відзначається, що у Євгена Петросяна існує цілий музей, де він зберігає свої багатства. Що примітно, при оцінці майна справжність картин не перевіряли, а порахували їх вартість як справжніх.

Адвокати також підрахували загальну кількість коштів, які Петросян і Степаненко нажили за 32 роки спільного життя. Якщо враховувати гроші на рахунках і вартість торгових марок, стан зоряної пари досягає 2 мільярдів рублів.

Нагадаємо, що Євген Петросян у новому інтерв'ю для російських ЗМІ розповів, чому вирішив на восьмому десятку піти від дружини Олени Степаненко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Петросяна з молодою дружиною застукали в примірювальній за недитячою забавою.

Також Знай.uа писав, що Петросян на заздрість Степаненко потрапив в" рекордсмени Instagram":"відчуваю себе мамонтом".