Українська виконавиця Наталія Могилевська привітала свою подругу і колегу з Днем народження.

Відповідний пост співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

У понеділок, 15 лютого, відомий український дизайнер, режисер кліпів і мюзиклів, костюмер, а тепер ще й письменниця, Ольга Навроцька святкує своє 47-річчя. Цю подію не змогла пропустити відома співачка Наталія Могилевська, для якої Ольга вже стала близькою людиною.

На своїй сторінці в Instagram Могилевська опублікувала кілька фотографій з Навроцькою, на яких вони разом позують за лаштунками, а також працюють над одним з кліпів виконавиці. Наталя привітала подругу з Днем Народження і виходом її першої книги "Життя після смерті Маші звичайної".

"Ти моя зірка ти мій літератор, мій режисер, моя прекрасна приголомшлива україночка і медитуюча блондинка, яка так і не полетіла в Індію. 😌 Я бажаю тобі любові, щастя, достатку і нехай твоя книга стане крилатою. ❤ ️ ",- написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У свою чергу Ольга Навроцька подякувала співачці за привітання в коментарях. Інші користувачі мережі також підтримали побажання Могилевської, залишивши для дизайнерки безліч приємних слів.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Наталя Могилевська поділилася кумедним відео, позуючи з Олегом Рижовим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська виставила розкішні кадри, розповівши про своє перше кохання.

Також Знай.uа писав, що Могилевська "запропонувала" Поляковій вийти за неї заміж.