Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Цього разу вона вирішила звернути увагу шанувальників не на свої досягнення, а на творчість своєї подруги Ольги Навроцької. Вона привітала в Stories Instagram її з днем народження, а також розповіла про важливу подію в житті жінки.

Український режисер кліпів і мюзиклів, костюмер Ольга Навроцька в своє 47-річчя вирішила показати себе ще й в якості письменниці. І вона презентувала свою першу книгу"Життя після смерті Маші звичайної".

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Крім того, на своїй сторінці в Instagram в пості Могилевська опублікувала кілька знімків з Навроцькою, на яких вони разом позують за лаштунками і працюють над одним з кліпів виконавиці. Наталя привітала подругу з Днем Народження і виходом її першої книги "Життя після смерті Маші звичайної".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ти моя зірка ти мій літератор, мій режисер, моя прекрасна приголомшлива Україночка і медитуюча блондинка, яка так і не полетіла в Індію. 😌 Я бажаю тобі любові, щастя, достатку і нехай твоя книга стане крилатою. ❤ ️ ",- написала Могилевська.

Раніше ми повідомляли, Наталя Могилевська ніжно згадала про свого першого чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", Могилевська розповіла про помилку українців.

Також "Знай.uа" писав, що Могилевська "запропонувала" Поляковій вийти за неї заміж.