Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив у соцмережі Instagram кумедний ролик, в якому показав, як йому роблять чоловічий манікюр.

Так, на опублікованому відео 37-річна зірка сидить за манікюрним столиком, поки майстер робить йому манікюр. Григорій зазначив, що іноді також робить це своїм синам – Вані та Дімі. Однак, за словами ведучого, хлопчикам більше подобається, коли нігті їм стриже саме мама.

"Вчора був вихідний день, і я стриг нігті своїм хлопчикам, готував їх до школи. Я робив це не так професійно, як Вероніка, але... мої діти люблять, коли нігті їм стриже мама, тому що тато занадто коротко обстригає. Але тато це робить для того, щоб стригти дітям нігтики рідше", - сказав на відео телеведучий.

Григорій Решетник, скріншот з Insta Stories

Григорій Решетник, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як відомо, молода дружина Григорія Решетника Христина нещодавно стала мамою втретє. 28 листопада на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Олександр.

Раніше ми писали про те, що новий "Холостяк" Заливако показав, з ким проводить холодні вечори під час проекту.

Нагадаємо, Григорій Решетник похвалився своїми хлопчиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець "Холостячки" Григорій Решетник зробив зізнання про виховання синів: "Гаджети лише у вихідні".

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник проміняв холостячку на українську Мадонну: "Зйомки нового шоу".