Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка показала кумедний ролик, на якому позувала з давнім другом, бізнесменом, мільйонером Олегом Рижовим, з яким вже фактично рік зірці приписують роман.

Парочка, яка багато часу проводить разом, відвідуючи різні заходи, знімаючись в кліпах і роблячи безліч спільних фото, вирушили на літературний вечір київського поета і музиканта Вані Якимова. Рижов ніжно обіймав щасливу Могилевську за плечі, повертаючись до автомобіля після спільного проведення часу і навіть поцілував її руку, проте сама Наталія грайливо обурилася ситуацією, що сталася на літературному вечорі.

Зірка жартівливо поскаржилася, що Олег не пустив її читати поезію Юрія Рибчинського, пояснюючи це тим, що така артистка як Могилеська повинна читати лише на відкритих майданчиках, а не експромтом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"- Так, розповідай... де ми були?

- Ваня Якимів запросив нас на свої читання, а Наташенька...

- Зволила прочитати, а ти мене не пустив! Я хотіла читати Рибчинського!

- Ну, я бажаю, щоб ти читала на відкритих майданчиках, тільки так!

- Ти розумієш, він каже: "Ми не можемо таку зірку випустити як експромт!" А як же так, це ж просто літературний вечір! А сам читав! Виходив, Рождественського читав, розумієте?

- Симонова, знову ж таки...

- Ти просто не хотів, щоб я тебе затьмарила!"

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".