Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка цього разу показала в Сторіс, як правильно пити келишок вина після важкого робочого дня, у свята або якщо вже сильно захотілося, без приводу.

Красуня позувала на тлі власних білосніжних апартаментів з дерев'яними сходами, примірявши стильне вбрання в світлих відтінках: плаття з глибоким декольте і блейзер-оверсайз.

Довге волосся Фреймут переклала на ліве плече, доповнивши елегантне вбрання сережками і нюдовим макіяжем. Ольга видала, що ні в якому разі не варто пити келих вина або будь-якого алкогольного напою залпом, щоб негайно охмеліти. Напоєм зірка пропонує насолоджуватися не поспішаючи, розтягуючи задоволення маленькими ковточками.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Як правильно пити вино? Коли дуже хочеться. Ось так, одним ковтком?

Ні!

Вино п'ємо неквапливо, ковток за ковтком.

Ось так".

Ольга Фреймут, instagram.com/stories/freimutolia/

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".