Паштет з курячої печінки особливо смакує зі свіжим хрустким батоном. А приготувати його у домашніх умовах зовсім нескладно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПростим та смачним рецептом паштету з курячої печінки поділився телеграм-канал "Кухня по-чоловічому".
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 1 середня цибулина;
- 1 середня морквина;
- 50 г свіжого вершкового масла;
- лавровий лист (2 листочки);
- свіжомелений чорний перець 1-2 щіпки;
- сіль (дві третини 1 ч. л);
- 2 ст. л. рослинної олії для смаження.
Приготування:
Спершу почистити цибулю та нарізати її півкільцями. Mорĸву почистити і нарізати шайбами товщиною приблизно по 2-3 мм. На рослинній олії підсмажити цибулю на середньому вогні до золотистого кольору. Це займе близько 7-10 хвилин. Потрібно її часто помішувати, щоб не пригоріла. Тепер додайте моркву та печінку.
Залийте 1 склянкою води, покладіть лавровий лист, посоліть і поперчіть. Доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20-30 хвилин до готовності. Тепер зніміть кришку і тушкуйте ще 5-10 хв поки рідина майже не випарується.
Остудіть суміш. Завчасно підготуйте вершкове масло, воно має бути м'яким, теплим, але не розтопленим. З'єднайте печінкову суміш з маслом. Заберіть з неї лавровий лист. Збийте блендером до однорідної консистенції.
Нагадаємо, рублена домашня ковбаса: як приготувати натуральний продукт своїми руками. Рублена ковбаса виходить дуже ніжною і соковитою
Як повідомляв портал "Знай.ua", справжні галицькі крученики: жодні котлети і відбивні з ними не зрівняються. Рецепт справжніх галицьких кручеників
Також "Знай.ua" писав, пишні оладки без яєць на кефірі: проста вечеря за лічені хвилини. Готуються швидко і виходять дуже пишними