Популярна російська телеведуча, блогер і співачка Ольга Бузова, яка нещодавно пережила розставання зі своїм коханим, блогером Давою, продовжує публікувати в мережі корисну інформацію.

Днями Оля звернулася до всієї своєї аудиторії і закликала боротися з поширенням наркоманії. На думку Олі, на "цю стежку, краще ніколи не ставати".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Бузової в мережі Instagram.

Публікація Ольги Бузової, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Бузової, скріншот: Instagram

"Наркоманія - довга смерть короткого життя. Цурайтеся того, що одурманює! Немає сумнівів в тому, що воно - ключ всіх зол. Хочеш бути чистим - для початку не бруднися. Не починай! Не роби першого кроку! Багато хто намагається вживати, щоб забути про якісь маленьких життєвих проблемах, але тим самим перетворюють своє життя на одну велику проблему. Не треба хотіти втекти від реальності, адже реальність така багата! Живіть і любіть життя. Шукайте красу в сьогоднішньому дні! І остерігайтеся тих людей, хто підштовхує вас до цього... А краще - не зв'язуйтеся з ними ніколи! Скажи "ні" наркотикам. Чи стикалися в житті з такою проблемою? Подивися відео. Постав лайк. Збережи. Максимально поширь", - пише Ольга Бузова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Віддані шанувальники почали активно коментувати нове послання Ольги Бузової. Ось, що пишуть підписники: "Оля, дякую за тему. Це гранично важливо. Ніколи не піддавайтеся на вмовляння спробувати наркотики і не ховайтеся від проблем у вигаданому світі", "Такі гострі проблеми потрібно, а головне - важливо обговорювати!", "Розвиток і зцілення себе - самий кайф! І без всіляких речовин! Потрібно створювати свою реальність, де повно радості і позитиву! Все в наших руках!", "Жах, як це страшно. Ми проти наркотиків - відмінний ролик Оля, молодець.".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, самотня Лоліта притулилася до губ Баскова, фанати оторопіли.

Як повідомляв Знай.uа, Бузова після розставання з коханим зробила це з досвідченою Лолітою: "Йде нах*й, розумієш...".

Знай.uа писав, "Я нікому нічого не винна!": Бузова наїлася сирих пельменів після розставання з Давою.