Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok кумедний і навіть трохи лякаючий ролик, створений під хіт Донни Саммер "Hot Stuff". Так, артистка скористалася спеціальний фільтром, який віддзеркалював одну її половину обличчя, через що зовнішній вигляд красуні різко змінився - наприклад, ніс став набагато ширше, як і плечі зірки.

При цьому Оля робила вигляд, що нібито насолоджується поїданням чийогось пальця з фіолетовим покриттям на нігтях, то засовуючи його до рота, то висовуючи назад. Видовище дійсно вийшло незвичайним і моторошним, раніше численні шанувальники виконавиці навряд чи бачили її в такому образі.

@polyakova_olya

Чей-то очень толстый палец😂

♬ Hot Stuff - Kygo & Donna Summer

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чийсь дуже товстий палець"

Варто відзначити, що у Олі Полякової за досить короткий час вже зібралася в TikTok своя армія фанатів з майже 250 тисяч фоловерів. Втім, не всі ролики Королеви ночі є вдалими, наприклад, недавнє відео, де артистка стрибає в ботфортах, вже встигли розкритикувати в мережі.

@polyakova_olya

Хочу напрыгать миллион 🤩

♬ PiuPiu Dance - 쫑