У середу, 17 лютого, в Україні очікується хмарна з проясненнями погода, у деяких регіонах ітиме сніг. Не відступають і сильні морози.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

За її прогнозами сніжитиме у західних областях, опади можуть дійти вдень до Житомирщини, Вінниччини та Київщини. На решті території без істотних опадів.

Морози дойматимуть уночі - температура повітря опуститься до -12-18 градусів, місцями до -20-25 градусів. Вдень також морозно: -7-14 градусів, у південній частині, на південному сході та на Заході України вдень буде тепліше, -1-5 градусів.

В Україні морози не відступають/ фото ua.depositphotos.com
В Україні морози не відступають/ фото ua.depositphotos.com

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Нагадую, що температура повітря, особливо нічна, дуже залежить від хмарності чи прояснень. Прояснення сприяють додатковому вихолодженню, а хмарність, навпаки, прикриває приземний шар від сильніших морозів", - пояснює Наталка Діденко.

У Києві 17-го лютого очікується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -12-14 градусів, на околицях нижче. А вдень -7-9 градусів.

погода в Україні, фото unian
погода в Україні, фото unian

Схожі прогнози дають синоптики і українського Гідрометцентру.

Згідно з ними, 17 лютого на заході України будуть снігопади, вдень від -2 до -7, а вночі від -5 до -17. На півночі сніг очікується лише в Києві та Київській області, в інших регіонах мінлива хмарність. Вдень від -7 до -11, вночі від -17 до -22.

На сході вдень від -5 до -9, вночі від -13 до-19. У центральній частині вдень від -7 до -9, а вночі від -16 до -22. На півдні вдень від -3 до -9, вночі від -7 до -19.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на лютий 2021 року

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.