Український боксер В'ячеслав Узєлков повідомив про пожежу в його будинку у Вінниці.

Відповідний відеоролик спортсмен опублікував на своїй сторінці в Instagram.

За словами Узєлкова, коли він приїхав додому до Вінниці став свідком жахливої пожежі: "Трохи хворий чоловік заснув з сигаретою і підпалив квартиру і весь свій стояк".

На опублікованому ним ролику можна побачити, що дим дістався до 7-8 поверхів. В'ячеслав написав, що деяких мешканців будинку і маленьких дітей рятувальники виводили з під'їзду в спеціальних масках або знімали з балконів через сходи.

Узєлков щиро подякував рятувальникам, які прибули на допомогу і рятують життя людей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Але велике дякую і пошана нашим пожежникам. Вони знають свою справу і без сумніву кинулись в бій з вогнем, рятуючи життя людей", - написав боксер.

Як повідомляється на сайті ДСНС в Вінницької області, джерелом пожежі стала квартира на першому поверсі - звідти винесли господаря квартири і передали медикам швидкої допомоги. Інформації про загоряння в наслідок незатушенної сигарети немає. Рятувальники заявили, що пожежу було локалізовано о 15:32, а загашено о 15:48.