Для водіїв машин і яхт затвердили нові космічні штрафи

Затвердження Верховною Радою нового "штрафного" Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху стало найгучнішою подією дня. Розмір штрафу доходить до 51 тисячі та діє "принцип накопичення".

Верховна Рада, законопроект 2695 - фото ВРУ
Верховна Рада, законопроект 2695 - фото ВРУ

Мінімальна зарплата у країнах ЄС: на скільки українці відстають від Болгарії, Угорщини, Румунії

З'явилися свіжі дані стосовно мінімальних зарплат у країнах Європейського союзу і найнижчі з них у Болгарії, Угорщині та Румунії. Вони становлять 332, 442 і 458 доларів відповідно. Водночас в Україні мінімальна зарплата з 1 січня 2021 року зросла до 6 тисяч гривень, що на сьогодні становить 215 доларів США.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мінімальні зарплати у країнах ЄС, Радіо Свобода
Мінімальні зарплати у країнах ЄС, Радіо Свобода

Водіям "євроблях" готують сюрприз: 1000 євро і ти вільний

В Україні розмитнення автомобілів на європейській реєстрації не перевищуватиме 1000 євро. Про це заявив голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, коментуючи на брифінгу розроблений нардепами законопроєкт.

"Євробляха", скріншот: YouTube
"Євробляха", скріншот: YouTube

СБУ оголосила підозру Анатолію Шарію: "Загроза національній безпеці"

Служба Безпеки України оголосила про підозру відомому проросійському пропагандисту Анатолію Шарію. В СБУ повідомили, що підозра оголошена за двома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 111 "Державна зрада" та ч. 1 ст. 161 "Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками".

Анатолій Шарій, кадр з відео
Анатолій Шарій, кадр з відео

П'яний пенсіонер "замінував" будинок батьків Зеленського

Житель Кривовго Рогу подзвонив в поліцію і пригрозив підірвати квартиру батьків Володимира Зеленського. Свої погрози він аргументував невдоволенням, що отримує всього лише 2000 гривень пенсії.

Пенсіонер погрожував підірвати батьків Зеленського: Instagram news_kiev
Пенсіонер погрожував підірвати батьків Зеленського: Instagram news_kiev