Українська телеведуча і викладачка етикету Ольга Фреймут розповіла шанувальникам про невдалу модельну кар'єру.

Детальніше про це журналістка написала у своїх Insta-stories.

Ольга Фреймут вже не перше десятиліття відома українцям, зокрема, завдяки успішній кар'єрі на "Новому каналі" в шоу "Ревізор". Однак, мало хто знає, як починався зірковий шлях телеведучої, а особливо про її нездійснені мрії.

В історіях дівчина опублікувала фотографію двадцятирічної давності - чорно-білий портрет , на якому Фреймут дивиться в камеру пронизливим поглядом. Тоді ще журналістка була зовсім молодою, проте мало чим відрізняється від того, як виглядає зараз.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ольга написала, що тоді, 20 років тому, цю фотографію помітили модельні скаути британського модельного агентства в Лондоні і запросили її на кастинг. Однак, в ті роки у телеведучої не було грошей, та й їхати їй було ні в чому.

"Поки заробила грошей, поправилася від того, що їла один хліб. Прийшла... і мене не взяли в моделі", - написала журналістка.

Але навіть після такого провалу, Фреймут не зупинилася і стала заглиблюватися в моду через журналістику. Якось раз вона навіть стала обличчям колекції українського дизайнера. Однак, кар'єра моделі так і не зрослася, оскільки Ольга вирішила і далі підкорювати телеекрани.